Com muntar el teu negoci mentre estudies a la universitat

Negocios

Durant el transcurs dels estudis universitaris es desperten una gran quantitat de somnis i aspiracions; moltes vegades aquestes estan relacionades amb tenir un projecte innovador i ser reeixits. És aquí on els estudiants es divideixen en dues categories: els que esperen pacientment per guanyar-se els seus títols universitaris per poder començar a emprendre o inserir-se al mercat laboral descansant a la seva residència universitària amb piscina; i aquells que ho donen tot mentre encara són estudiants.

No obstant això, encara que tinguis tota la motivació i t’esforcis al màxim, heu de tenir cura ja que l’ímpetu sense experiència pot ocasionar una mena de fracàs. Per evitar-ho, en aquest article t’oferim alguns consells per iniciar un emprenedoria durant la universitat.

  1. El realisme és fonamental. Una vegada que decideixes iniciar un projecte i estàs elaborant els plans, és important tenir en compte què tan factible aquests resulten amb els mitjans de què disposes. Els teus esforços produiran fruits si tens els peus a terra i ets realista. El teu emprenedoria podrà créixer i prosperar.
  2. Troba els socis adequats. Sempre has envoltar-te de persones que pensin com tu, siguin fiables i fonamentalment et complementin. Has de definir, des del principi, els que formaran part del teu projecte, tenint en ment que és important separar l’amistat del treball.
  3. Delimita el target. No és el mateix un producte per a un nadó que per a algú de la tercera edat o un adolescent. Per això, és important que délimités el target de la forma més precisa possible. D’aquesta manera podràs tenir un major marge d’èxit a adaptar el teu producte al públic determinat.
  4. Defineix i compleix amb els terminis. És important delimitar les metes en curt, llarg i mitjà termini, per poder tenir una llista amb les tasques que han de dur a terme de forma organitzada. Així podràs administrar el temps i els passos a seguir de forma eficient.
  5. No decaiguis, sigues positiu. Si després de seguir tots aquests consells per iniciar un emprenedoria durant la universitat, et ensopegues un parell de vegades malgrat els teus esforços, no et desanimis; és part natural del procés. El que has de fer és ser positiu, aprendre dels teus errors i continuar.

Deja una respuesta