Per què fer videomarketing del teu pis?

Negocios

Vendre un pis no és una tasca fàcil, mai ho ha estat de fet, però encara ho és menys en situacions i etapes com les que vivim avui dia. Per traçar un exemple com a fil conductor de l’article, imaginem que algú ens compri un pis a Lleida, doncs la nostra residència passarà a ser una altra. Què fer?

 G2J_API_PisosLleida(CAT)_Julio2014

*Imagen: www.victormiranda.com.mx

En primer lloc haurem d’estar presents a tots els canals d’informació habituals per part dels compradors potencials. Així, qui vulgui comprar pis a Lleida de bon segur que veu el nostre anunci.

Omplir els espais de fotografies i informació complerta de la fitxa tècnica del pis és essencial. No tenim res a amagar, o no hauríem, doncs d’una altra forma estaríem enganyant al client un cop passi a fer una visita pel pis de Lleida.

Ara bé, el punt determinant a dia d’avui el pot marcar el fer un vídeo del nostre pis. Si volem que algú s’interessi veritablement en comprar el pis a Lleida, haurem de posar-li les coses fàcils. Una visita guiada a través d’un vídeo pot fer que aquells que no estiguin veritablement interessats ja es descartin sols (evitem ensenyar el pis sense motiu) i, d’altra banda, referma l’opinió d’uns altres que veuen ja amb millors ulls el nostre immoble.

El videomarketing pot ser una alternativa excel·lent de cara a accelerar la venda del teu pis, sigui a Lleida com a l’exemple o a qualsevol altre ciutat o emplaçament.

Deja una respuesta